26. tammikuuta 2007
Moon Jinnu!

No niin, työkkäri. Siitä on jo viikko kun soitin teille ja te lupasitte lähettää mulle ajan aktivointisuunnitelman tekoon. Miksei mitään ole edelleenkään kuulunut? Olisi ihan kiva saada asiat siellä päässä järjestykseen, että voin sitten rauhassa keskittyä tämän kevään pääsykokeisiin (joihin lukemista en ole vieläkään aloittanut) ja laittaa toimeentulopaperit sossuun. Rahaa olisi nimittäin ihan mukava saada edes jostain, kun alkaa olla tuo viimeinen työharjoittelupalkka olla jo käytetty ja laskut vaan kasaantuu. INT2000kin jaksoi muistaa domainin laskulla, jonka eräpäivä on helmikuun alussa. Hurraa. Maksattekos te sitten siellä työkkärissä noiden laskujen korot, joita tulee joka huomatuskerralla lisää, kun en saa mitään maksettua teidän takia?

Jaahas. Pitäisiköhän sitä mennä jatkaan level uppaamista, että saa joskus tuon FFX:n taas alta pois. Ei niin, että mulla tosin olisi mikään kiire päästä siitä eroon. On se vaan niin kiva. Jecht ja Auron~


24. tammikuuta 2007
Että mitä?

Uskomatonta. Mut on jätetty yksi kotiin eikä mulla ole MITÄÄN. TEKEMISTÄ.

Haluan jotain syötävää.


24. tammikuuta 2007
The dream I had yesterday
is the dream I had the day before.


Hain lopultakin toissapäivänä virallisen ajokorttini. Eipähän tarvitse ajella enää paperilapulla.

Alan pikkuhiljaa kyllästyä tuon lämmitystolpan kanssa tappelemiseen. Koko sinä aikana, jonka Kupla on meillä ollut, en ole saanut sitä lämmitettyä meidän tolpalla. Ensin tolpan ajastin ei toiminut, nyt se ei lämmitä muuten vaan. Epäiltiin äidin kanssa, että josko vika olisi Kuplan lohkolämmittimessä, mutta huoltomies testasi jollain mittarillaan, että se kyllä toimii niin kuin pitääkin. Tällä hetkellä epäilyt kohdistuu siis lämmittimen johtoon. Tarkoitus olisi hakea varaosaliikkeestä uusi johto samalla kun käyn tänään hakemassa autoliikkeestä maalikynän, jolla paikkaan oman törttöilyni jäljet takapuskurista. Olen niin hyvä. Kun nuo kaksi asiaa saadaan kuntoon, niin sitten on Kupla täysissä ruumiin ja sielun voimissa, nyt kun bensatankin luukkukin on korjattu ja toimii niin kuin pitääkin.

Viikonloppuna pitäisi ilmeisesti taas ajella maalle (ajeltiin viime viikonloppunakin) tekemään lumista photoshootia Yazoosta ja Kadajista Miran portfoliota varten. Mielenkiinnolla odotan mitä Mamma sanoo, kun näkee meidät niissä puvuissa.

Elmeri-parka oli eilen leikattavana. Apua, meidän pieninkin vauva on jo iso poika.
Ja hitto sentään, miehet pääsee eläinmaailmassakin helpommalla! Tyttökissojen kanssa piti aina keksiä tunniksi tekemistä siksi aikaa, kun niitä leikattiin, sekä jälkeenpäin kärsittiin pieni ikuisuus hassuista hatuista (lue: kaulureista). Elmerin kohdalla leikkaukseen meni noin viisitoista minuuttia - ei siis ollut edes tarvetta poistua eläinlääkäriltä - eikä puhettakaan hassusta hatusta. On jotenkin ihan outoa, että kissa on kyllä leikattu, mutta sillä ei ole karmeata mahahaavaa sen merkkinä. Ei tarvitse erityisesti varoa nostaessa eikä vahtia, ettei se kamalasti hypi joka paikkaan ja telo itseään.
Elmeri taitaa kyllä huomata, että jotain on tehty ja jotain puuttuu, koska se on jotenkin erilainen - ujompi - kuin yleensä. Voi raukkaa. Elmeristä tuli sopraano. Sen ei pitäisi olla yhtä huvittavaa kuin se on.

Kuka haluaa piirtää mulle Jecht x Auron -kuveja?


15. tammikuuta 2007
If you wanna leave me, can I come too?

Perjantaina tuli kaksi viikkoa täyteen siitä, kun läpäisin ajokokeeni. Voisi jossain vaiheessa tällä viikolla käydä kysäisemässä katsastuskonttorilta, että josko niillä olisi jo mun kortti valmiina.

Olen herännyt tänään ihan liian aikaisin vähälle unelle jääneen viikonlopun jäljiltä (Bakanoiden all-nighter! o/), joten kärsin sen seurauksena aikaisemmin päivällä migreenistä, joka tosin meni onneksi suhteellisen äkkiä ohi. Enää jäljellä on jomottava tunne silmien välissä, josta aikaisemmin särki niin julmetusti. Hämmentävää oikeastaan, että olen useamman migreenittömän vuoden jälkeen saanut kaksi kohtausta muutaman kuukauden sisään. Aivot, mistä on kyse?
Onneksi se migreeni kuitenkin alkoi vasta sen jälkeen, kun oltiin kotiuduttu Riikan koulureissulta. Piti siis herätä tänään niin aikaisin siksi, että Riikka vaati saada kyydin koululleen, kun sillä oli aika kuraattorille kello 9:30 aamulla. En olekaan noussut kahdeksalta taas muutamaan viikkoon.
Päivän töppäys autolla: meinattiin jäädä bussin alle, kun en huomannut, että se oli tulossa pysäkiltä mun kaistalle ja jatkoin vaan ajamista. Piti tehdä pieni koukkaus naapurikaistan suuntaan, melkein vieressä ajavan auton kylkeen. Oops.
Ja lisäksi pysäköin tänään auton sakkopaikalle. Olen ah niin uhkarohkea.

Kuriositeetti: olen niiden n. kahden viikon aikana, jonka Kupla on ollut meillä, ajanut sillä lähestulkoon 300 kilometriä. o/

Pitäisi soittaa työkkäriin. Plääh. Menen pelaamaan FF X:ä.


05. tammikuuta 2007
Lollernazgûl.

Lawl, Hot Topic ships Jack and Will! xD

Ahem.

Soitin taas tänään autoliikkeeseen ja varasin Kuplalle huoltoajan. Menee parin viikon päähän, mutta onneksi vika ei ole sellainen, että se estäisi ajamista. Eikä se nyt varsinaisesti loista kaikkien silmille, ettei bensatankki ole lukossa. Ei sitä huomaa kuin jos käy ihan vartavasten kokeilemassa nostaa kantta, ja toivottavasti kukaan nyt ei käy randomly kokeilemassa vieraiden autojen bensatankkien kansia.
Pitäisi kuitenkin varmaan lähteä tänäänkin ajelemaan sinne autoliikkeeseen, kun lupasivat sieltä kesärenkaat, kun ne eivät ostohetkellä olleet autossa mukana (yllätys - mihin Beetlessä mahduttaa neljä "ylimääräistä" rengasta?), sekä vara-avaimen ja 20 litraa bensaa. Samalla voisi käydä ostamassa DVD-R -levyjä.

Paljon autopuhetta.


04. tammikuuta 2007
For the love of gods.

No jo nyt on. Uusi auto ja heti pitää viedä huoltoon. Kävin tänään näyttämässä sitä bensatankin luukkua autoliikkeen pikahuollossa, mutta ei se tyyppi siinä hetken luukkua tökittyään osannut siihen mitään sanoa. Eli pitää huomenna soittaa ja varata oikein aika, että se katsovat kunnolla. Hoh hoh.


04. tammikuuta 2007
Make a leap for love!

Hmm. Soitin autoliikkeeseen ja myyjä sieltä sanoi, että bensatankin luukun pitäisi lukkiutua silloin, kun ovetkin laittaa lukkoon. Uhh, ei minulla ainakaan. Todettiin se jo eilen illalla ja kävin vielä tänä aamunakin loikkimassa auton ympärillä ja kokeilemassa avata ja lukita ovia. Mutta alas, arvon herra bensatankki ei vaan halua mennä lukkoon. Täytyy ilmeisesti lähteä viemään tuota takaisin sinne autoliikkeeseen, niin laittavat sen pikahuoltoon. Olisihan se nyt kuitenkin kiva saada bensatankki lukkoon.


03. tammikuuta 2007
Ajetaan me tandemilla.

Opetellaanpas sitten kirjoittamaan seiska sinne vuosiluvun viimeiseksi.

Vuoden vaihtuminen sujui meidän osalta melko rauhallisesti. Oltiin ihan vaan kotona, mitä nyt Minna tuli pariksi yöksi meille hengaamaan. Siinä sitten pelattiin Silent Hill 3'sta (tai siis minä pelasin) ja katseltiin leffoja. Puolenyön aikaan avattiin yksi ylppärijuhlistani jääneistä kuohuviineistä, mikä päättyi sitten siihen, että minä join sen lähestulkoon yksin. Neljä lasillista kuohuvaa myöhemmin olikin jo sitten olo aika hilpeä. Näin meillä.

Niin, ja ajokoe meni läpi, eli olen nyt kortin omaava henkilö. Tai siis, tällä hetkellä en omaa edes korttia, vaan paperinpalan, joka vahvistaa, että olen päässyt tutkinnosta läpi. Kunnon kortti tulee joskus parin viikon päästä.
Niin, ja tänään sain alleni keltaisen Volkswagen New Beetlen. :D Tällä hetkellä on tosin bensatankin luukun kanssa ongelmia, kun se ei tahdo lukkiutua takaisin kiinni. Pitää tutkailla sitä huomenna ja sitten soittaa myyjälle, että lolwhut. Olen tosi n00b, enkä osaa operoida bensatankin luukkua.
Wroom wroom, mihinkäs sitä lähtisi ajelemaan.

On ihan outoa, kun ei tarvitse aamulla herätä aikaisin töihin.